Je vaša stranka politično izpostavljena oseba

Je vaša stranka politično izpostavljena oseba

Če ste finančna ali kreditna institucija, revizijska družba, opravljate računovodske storitve ali davčno svetovanje, ste nepremičninska družba, notar ali odvetnik, to morate vedeti.

Ste namreč zavezanci za izvajanje Zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT), ki v 61. členu predpisuje vzpostavitev sistema za ugotavljanje politične izpostavljenosti.

SPLETNI ISKALNIK POLITIČNO IZPOSTAVLJENIH OSEB je najenostavnejša rešitev za ugotavljanje statusa politične izpostavljenosti vaših strank:

Za vas smo pripravili izjemno ponudbo, saj vam omogočamo dostop do spletnega iskalnika za le 200 eur, pri čemer prejmete kar 200 vpogledov statusa.

Naročite spletni iskalnik še danes, saj se za neupoštevanje zakonske določbe predpisuje globa za prekršek v razponu od 6.000 eur do 60.000 eur.

Naročila sprejemamo po e-mailu na naslov svetovanje@ozs.si.

Jasmina Malnar Molek         

svetovalka v Svetovalnem centru Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Predavateljica ima več kot 23 let delovnih izkušenj s področja financ, računovodstva in davkov, ki jih je pridobila v družinskem podjetju in finančni organizaciji.